Swing mee op ‘In Golfsnaam’

tijdens de 7-jaarlijkse Virga Jessefeesten in Hasselt!

In Golfsnaam

Kom en ontdek het plezier van minigolf in het feestelijke stadscentrum. Neem deel aan deze unieke ervaring voor jong en oud en geniet van een spannend spel in de versierde straten van Hasselt. Breng je vrienden en familie mee en beleef samen een onvergetelijke tijd vol plezier en competitie! Mis deze kans niet om je puttvaardigheden te tonen tijdens dit iconische evenement van Hasselt.

Kom langs en speel ‘In Golfsnaam’!

Virga Jessefeesten

De Zevenjaarlijkse Virga Jessefeesten in Hasselt zijn een bijzonder religieus en cultureel evenement dat teruggaat tot in de 14e eeuw. Deze feesten worden gehouden ter ere van de Virga Jesse, voor de Hasselaren de beschermvrouw van de stad.

Het hoogtepunt van de Zevenjaarlijkse Virga Jessefeesten is de ommegang, een indrukwekkende processie waarin het beeld van de Virga Jesse door de straten van Hasselt wordt gedragen. Naast de processie omvatten de Virga Jessefeesten ook tal van andere evenementen, zoals concerten, tentoonstellingen, lezingen en speciale vieringen door de hele stad. Deze festiviteiten brengen de gemeenschap samen en bieden een gelegenheid voor zowel spiritualiteit als vermaak.