JCI Hasselt organiseert met Cinérode een benefiet drive-in cinema op het binnenplein van de abdij van Herkenrode voor de Helden van de zorg. Gedurende twee avonden nodigt JCI Hasselt het Limburgs zorgpersoneel uit voor een all-in ervaring met gastronomische luxesnacks, verzorgd door Kachet. Dit alles coronaproof, onder de professionele begeleiding van Cocomo events.

De tickets voor het zorgpersoneel worden betaald door bedrijven, sponsors en/of particulieren die deze mensen een hart onder de riem willen steken. Voor en na de film biedt JCI Hasselt de mogelijkheid aan de bezoekers om hun sponsor te bedanken via een persoonlijke boodschap op social media.

De winst van het project gaat integraal naar een goed doel.

Dit project werd mede mogelijk gemaakt met de steun van Stad Hasselt, Mobiloscoop, Kinepolis, Abdijsite Herkenrode, cateraar Kachet, Cocomo events, Clavis, De paardenstallen, Delorge, HiGenius, Offimac en Palmers.