JCI Hasselt richt zijn pijlen op een nieuw initiatief en zal met het project ‘pamperplekkies’ de kenbaarheid en de uitbouw van babyvriendelijke plaatsjes in Hasselt willen verzekeren.

Via marktonderzoek wordt er in de eerste fase getracht de huidige situatie in de binnenstad in kaart te brengen. De kenbaarheid van deze plekjes zal verhoogd worden via een logo op het buitenraam van de panden alsook digitaal, via een kaartsysteem. Geïnteresseerde horeca- en handelszaken alsook openbare voorzieningen krijgen de mogelijkheid om samen te werken met JCI Hasselt voor het plaatsen van een hippe luiertafel. JCI neemt het ontwerp en de realisatie ervan voor eigen rekening. In een 2e fase van het project willen we ook dat de Hasseltse evenementen aan de noden van jonge ouders kunnen voldoen. Onze droom is om een verplaatsbaar concept te ontwikkelen, een pamper camper, waarmee er op elk festijn een pamperplekkie aanwezig is.

Ben je als handelaar of partner geïnteresseerd om samen te werken? Je kan met ons contact opnemen via projecten@jcihasselt.be