Wie aan Hasselt denkt, denkt aan jenever! De (voormalige) hoofdstad van de smaak viert jaarlijks haar Hasselts “witteke” en zijn ondertussen talrijke smaakvarianten. JCI Hasselt stond er in 2015 al eens, en dat zal dit jaar opnieuw het geval zijn. Place to be op 20 en 21 oktober? Het Kadettenplein! Onder de naam “Jardin Mystique” zal de commissie van het mooiste pleintje van Hasselt een oase van rust maken in de chaos en drukte die de jeneverfeesten traditioneel met zich meebrengen.

We trekken resoluut de kaart van ambacht, cultuur en kwaliteit. We serveren u graag de fruitjenevers van Stokerij Vanderlinden en graanjenever van ’t Stookkot. Niet zo’n fan van de “pure” jenever? Onze mixologists shaken voor u een cocktail! Op een lege maag geraakt niemand ver natuurlijk, en daarom voorzien we ook iets om de kleine honger te stillen.

Om het hele gebeuren zo nodig nog aantrekkelijker te maken zorgen wij voor entertainment met enkele mystieke gasten: muzikaal tillen kleinkunstenaar Luc Cuppens en Jazz-trio Kim in the Middle ons naar een hoger niveau en voor de mystiek doen we beroep op de magie van de Open Magic Circle!

Ga zeker al eens kijken op ons Facebook-event en laat ons weten of je erbij zal zijn: https://www.facebook.com/events/528158867607311/