In 2017 bestaat JCI Hasselt maar liefst 40 jaar! Dat moet gevierd worden! Op 1 april 2017 vindt daarom ons Lustrum plaats op de sfeervolle locatie van Kaai 16. Markeer deze datum alvast in jullie agenda. We zullen deze avond met veel nostalgie terugblikken op de afgelopen 40 jaar en eveneens vooruitblikken naar de uitdagingen van de volgende 40 jaren. Inschrijvingsmogelijkheden volgen héél binnenkort. Voor deze gelegenheid zijn we eveneens nog hard op zoek naar partners en sympathisanten om ons Lustrum te steunen. Interesse? Meer informatie over de mogelijke formules kan je vinden in onderstaand sponsordossier of je kan ervoor terecht bij bart.weemaels@jcihasselt.be.
Een feest om niet te missen!

Klik hier om ons sponsordossier te downloaden.

Tickets online bestellen voor het JCI-feestje van hét jaar kan via http://40jaar.jcihasselt.be.