emt midterm meeting barcelonaTijdens het weekend van 18-20 november vond de EMT midterm meeting plaats in Barcelona. De midterm wordt sinds enkele jaren gehouden en heeft 2 voorname doelstellingen. Ten eerste worden enkele praktische items besproken, zoals de evaluatie en de continuïteit van onze ‘multi-twinning’. Daarnaast wordt ook een tussentijdse bespreking en evaluatie gedaan van de eerstvolgende EMT.

De organisatie van de EMT in 2017 ligt trouwens in handen van JCI Edinburgh. We kunnen jullie alvast meedelen dat zij op schema zitten en dat hun website sinds kort ook online staat: http://www.jciemt.com. Ik kijk er al naar uit om ook in 2017 met een grote delegatie aanwezig te zijn!

Wij wensen JCI Sabadell nogmaals te bedanken voor de geslaagde organisatie van de midterm. Zij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een leuk programma samen te stellen voor de aanwezigen, waaronder een begeleide tour van de Sagrada Familia met gids! Met maar liefst 9 (kandidaat) leden van JCI Hasselt en 30 aanwezigen in totaal zeker voor herhaling vatbaar.