Het begon met 4 kandidaat leden in de auto op vrijdagnamiddag… Aangekomen in Gent vlug ingecheckt in het Ibis en naar een gezellige wijnbar samen met de rest van JCI Hasselt.
’s Avonds naar de GAP at the ArtCube, wat een geweldig gevoel voor een kandidaat lid om met meer dan 30 personen van Hasselt te zijn! Een memorabele avond…

Zaterdagochtend fris en monter (de meesten toch????) uit bed.
Ons programma begint pas ’s middags met een heerlijk Breydelbroodje in het zonnetje aan het Boerenkot. Daarna was het tijd voor “Bugs world & Ginderella”: voor mij een leerrijke en vooral lekkere ervaring (niet alleen de gin die op basis van onkruid gemaakt is)!
Op weg naar het hotel konden we nog genieten van de gezellige vibe van de stad vooraleer we ons klaarmaakten voor het gala diner.
Om 18u verzamelden we op het plein aan de Sint-Baafskathedraal voor een aperitiefje en groepsfoto’s. Dit moment zullen Sofie en ik nooit vergeten… officieel lid worden tijdens ons eerste nationaal congres, woehoe!!! Vervolgens met de taxi terug naar the ArtCube voor de receptie: lekkere cava en hapjes à volonté. Een spannend moment toen “ons” Sarah de presentatie begon van de awards. Spijtig genoeg hebben we er geen mee naar huis kunnen nemen, wacht maar tot volgend jaar België! Daarna volgde er nog een bekendmaking van onze voorzitter: nog 2 nieuwe leden. Proficiat Sigrid en Yves!
Het eten was zeer lekker, alleen een beetje laat. Maar we hebben ons toch weer goed gegeven op de Dance Party.

Na een goede nachtrust zijn we met de overblijvers van Hasselt terug naar het Boerenkot getrokken voor een rustig ontbijt/BBQ in de stralende zon.

Merci aan allen die dit weekend zo fenomenaal gemaakt hebben!