Lid worden van JCI Hasselt

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme met leden die groeien door engagement in creatieve projecten en gaandeweg leiderschap en ondernemerszin ontwikkelen.

Ben je jonger dan 40 en wil je nieuwe mensen leren kennen? Zit het ondernemerschap in jou of wil je kansen krijgen om dit te ontwikkelen? Hou je er wel van om met gelijkgezinden van gedachten te wisselen en wie weet paden te effenen voor een toekomstige professionele samenwerking? Word dan nu lid van de actiefste vereniging van Limburg!

Wat zijn de voordelen van lidmaatschap?

Lid worden van JCI biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Mogelijkheid om deel te nemen aan tal van projecten. JCI Hasselt organiseert elk jaar opnieuw interessante en ambitieuze projecten. Als lid krijg je de kans om hier actief deel van uit te maken.
 • Toegang tot tal van professionele trainingen tegen spotprijzen. JCI Vlaanderen heeft een eigen trainingsinstituut “TIF” (Training Institute Flanders) waar zowel eigen leden als externe professionele trainers (fellows) zich engageren om trainingen te geven binnen JCI. Deze trainingen zijn steeds van een zeer hoog niveau en kosten slechts een fractie van wat ze kosten op de bedrijfsmarkt.
 • Toegang tot een internationaal netwerk. In Vlaanderen alleen al zijn er meer dan 1000 leden. Zo goed als ieder land heeft zijn eigen afdelingen en bijgevolg zijn er dus tienduizenden leden binnen JCI. Op geregelde tijdstippen worden evenementen en congressen georganiseerd waar je kennis kan maken met al deze leden.
 • Deel uitmaken van een toffe bende: naast al het serieuze is er ook voldoende ruimte voor ontspanningsactiviteiten!

Geen tijd?

Zorg dat je niet wordt geleefd en neem tijd voor jezelf. Word efficiënter en krijg meer gedaan in minder tijd.

 • Groei als persoon!
 • Ontmoet boeiende mensen en maak nieuwe vrienden!
 • Wissel kennis uit!
 • Werk mee aan maatschappelijke projecten!
 • Ontdek de wereld en andere culturen via internationale congressen!
 • Bouw je zakelijk netwerk verder uit!
 • Neem voldoende tijd voor ontspanning!

Bepaal zelf wat jij belangrijk vindt!

Hoe lid worden?

Heb je interesse in onze organisatie en wil je graag lid worden? Neem contact op met één van onderstaande personen en vertel wat meer over jezelf. Je zal vervolgens worden uitgenodigd op een activiteit of vergadering om kennis te maken met JCI Hasselt en onze leden. Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden ben je kandidaat-lid en wordt verwacht dat je deelneemt aan vormingen, projecten en bijeenkomsten. Na die periode benoemt het lokale bestuur je tot JCI lid!

Joris Hermans
Past-voorzitter
joris.hermans@jcihasselt.be

Marleen Van Leemput
HR
hr@jcihasselt.be