Christa Jouck ontvangt titel van senator van JCI Hasselt

Op woensdag 2 mei, uitgerekend de dag van haar verjaardag, heeft Christa Jouck de titel van senator in ontvangst mogen nemen. Christa was in de jaren 90 lid van JCI Hasselt en staat vooral gekend als de persoon die met de commissie “Girlpower” enkele sterke vrouwelijke leden wist aan te trekken voor JCI Hasselt.

Daarnaast stond Christa met de organisatie van seminaries en het ondersteunen van verscheidene commissies rond ondernemerschap ook in voor de versterking van de pijler “Business”. Het ondernemerschap heeft haar trouwens altijd al geboeid. Vandaag is Christa afgevaardigd bestuurder van business-center Officenter en reeds jarenlang partner en trouwe ambassadeur van JCI Hasselt. Proficiat senator # 76987!

 

 

 

 

 

 

By |2018-05-06T11:30:24+00:00zondag 6 mei 2018|Algemeen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment